frumusele.ro > Moda si Stil / Stil / Cum sa arati sexy daca ai sani mici
logo frumusele.ro
facebook icon Facebook   |   Consiliere!   |   Contact

Aboneaza-te la NEWSLETTER!

Vrei sa primesti in fiecare saptamana pe email noutatile de pe frumusele.ro???


Aboneaza-te cu adresa ta de email si in fiecare miercuri vei primi articolele postate in ultima saptamana.

ABONEAZA-TE
Necesarul Zilnic de Calorii

Calculeaza-ti necesarul zilnic de calorii cu ajutorul sistemului BMR si personalizeaza-ti meniul in functie de rezultatul obtinut cu ajutorul calculatorului de calorii!


Valoarea RMB arată cantitatea minimă de energie necesară pentru a îndeplini in condiții normale funcțiile fiziologice esențiale ale organismului.

CALCULEAZA
 CONSILIERE !

Nu esti sigura de tinuta ta?

Vrei sa stii ce alta coafura ti s-ar potrivi?

Ai probleme cu silueta?

Ai nevoie de idei noi pentru manichiura ta?

Vrei doar o nota din partea noastra?

Scrie-ne ce sfaturi doresti si specialistele noastre iti vor raspunde imediat!

CONSILIERE

Sanatate

Frumusete

Moda si Stil

Divertisment


ReMedic.ro banner curatatcovoare.ro banner addox.ro schimb bannere


PARTENERINEWSLETTER

Vrei sa primesti saptamanal noutatile aparute pe frumusele.ro ? Te rugam sa introduci adresa ta de email:frumusele.ro - TOATE SUNTEM FRUMUSELE !

Cum sa arati sexy daca ai sani mici

Articol de Alexandra | vineri, 08 apr 2011 | Moda si Stil | Stil | 8044 vizualizari
Cum sa arati sexy daca ai sani mici
facebook share

Galerie Poze: Cum sa arati sexy daca ai sani mici
Galerie Poze: Cum sa arati sexy daca ai sani mici
Galerie Poze: Cum sa arati sexy daca ai sani mici
Galerie Poze: Cum sa arati sexy daca ai sani mici
Chiar daca in ultimele 2 decenii dimensiunea sanilor s-a tot marit, o mare majoritate din femei continua sa aibe sanii mici. Si desi nu ar trebui, acestea sunt complexate si isi doresc sa aibe sani mai mari. Se pare insa ca marimea sanilor conteaza, insa mai mult pentru femei decat pentru barbati.

Pentru a afla mai multe despre acest subiect, o renumita revista de femei din SUA a facut un sondaj: a selectat un grup de 100 de barbati si i-a chestionat pe fiecare. Barbatii nu se cunosteau intre ei si reprezentau o diversitate in termeni de varsta, pozitie sociala, etnie.

Rezultatul a fost ca barbatii sunt atrasi de femei intr-o varietate de feluri. Bineinteles ca majoritatea barbatilor au declarat ca sanii si dimensiunea acestora joaca un rol important in gradul de atractie al unei femei, insa acest lucru era doar unul din multe alte lucruri la fel de importante. Nici unul dintre barbati nu a spus cu certitudine ca prefera sanii mari.

De exemplu, cand le-au fost aratate pozele unor femei cu sani mari si lasati, au avut chiar sentimente de repulsie. Imediat dupa le-au fost aratate pozele unor femei cu sani mici si fermi, barbatii raspunzand foarte pozitiv, preferand clar cea de-a doua ipostaza.

In mod similar, le-au fost aratate poze ale unor femei cu sani mari imbracate normal si ale unor femei cu sani mici imbracate cu stil, sexy - la fel, preferand bineinteles femeile cu sani mici.
Dupa multe alte intrebari si dupa vizionarea de fotografii si videouri cu femei de toate taliile si dimensiunile, concluzia generala a fost ca barbatii prefera femei atractive, imbracate bine, stilate si ingrijite.

Astfel, in urma studiului, s-a tras concluzia ca femeile cu sanii mici pot fi foarte competitive daca urmeaza cateva recomandari de baza:
Tags | 


ADAUGA COMENTARIU

"Cum sa arati sexy daca ai sani mici"

captcha  = copyright © 2011 frumusele.ro | Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din orice pagina a site-ului frumusele.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al administratorului site-ului.