frumusele.ro > Sanatate / Firme Recomandate / Tort Design - for Gorgeous People
logo frumusele.ro
facebook icon Facebook   |   Consiliere!   |   Contact

Aboneaza-te la NEWSLETTER!

Vrei sa primesti in fiecare saptamana pe email noutatile de pe frumusele.ro???


Aboneaza-te cu adresa ta de email si in fiecare miercuri vei primi articolele postate in ultima saptamana.

ABONEAZA-TE
Necesarul Zilnic de Calorii

Calculeaza-ti necesarul zilnic de calorii cu ajutorul sistemului BMR si personalizeaza-ti meniul in functie de rezultatul obtinut cu ajutorul calculatorului de calorii!


Valoarea RMB arată cantitatea minimă de energie necesară pentru a îndeplini in condiții normale funcțiile fiziologice esențiale ale organismului.

CALCULEAZA
 CONSILIERE !

Nu esti sigura de tinuta ta?

Vrei sa stii ce alta coafura ti s-ar potrivi?

Ai probleme cu silueta?

Ai nevoie de idei noi pentru manichiura ta?

Vrei doar o nota din partea noastra?

Scrie-ne ce sfaturi doresti si specialistele noastre iti vor raspunde imediat!

CONSILIERE

Sanatate

Frumusete

Moda si Stil

Divertisment


ReMedic.ro banner curatatcovoare.ro banner addox.ro schimb bannere


PARTENERI



NEWSLETTER

Vrei sa primesti saptamanal noutatile aparute pe frumusele.ro ? Te rugam sa introduci adresa ta de email:



frumusele.ro - TOATE SUNTEM FRUMUSELE !

Tort Design - for Gorgeous People

Articol de Alexandra | joi, 19 ian 2012 | Sanatate | Firme Recomandate | 3103 vizualizari
Tort Design - for Gorgeous People
facebook share

Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Galerie Poze: Tort Design - for Gorgeous People
Incepand din Decembrie 2011, locuitorii Bucurestiului si ai judetului Ilfov de Nord au la dispozitie o cofetarie chiar la usa casei lor.
Nu. Nu este vorba de un imens lant de cofetarii cu sute de filiale deschise in București si Ilfov, ci de o initiativa extraordinara, de o intreprindere tanara si dinamica ce aduce pe piata un nou concept: Cofetaria online.
Stam de vorba cu doamna Alina Stroe, directoarea si initiatoarea www.tortdesing.ro.

Reporter: Doamna Stroe, de unde v-a venit ideea aceasta in criza, poate in recesiune, sa infiintati inca o cofetarie?

Alina Stroe : Da, pentru ca nu este vorba de o cofetarie obisnuita ci cum ati spus si dumneavoastra mai devreme, de o cofetarie online. Speram prin acest concept sa ocolim toate neajunsurile pe care le are o cofetarie clasica iar cu ajutorul noilor medii de comunicare sa evitam problemele standard ale unei case de comenzi.

R.: Adica ce probleme poate avea o casa de comenzi si cum le evitati dvs?

A.S.: Problema cea mai mare a unei case de comenzi clasice este imposibilitatea de a expune produsul, ea fiind nevoita sa opereze numai cu produse arhicunoscute despre care stie ca exista sanse sa se vanda. In acest fel, nu are posibilitatea de a introduce noul pe piata si nici nu poate sa faca ce vrem noi, adica sa creeze un nou trend in sfera noilor mijloace de comunicare.

Lumea este prezenta tot timpul pe messenger, pe facebook, pe twitter si acolo poate intalni produsele noastre, iar de testat le poate testa prin programele de tip cupon de reduceri la care luam parte cu mare placere. Bineinteles, avem si trei locuri unde clientii pot degusta direct prajiturile si torturile nostre, acestea sunt chiar in Saftica, unde avem un showroom adiacent laboratorului si in Centrul Vechi, unde avem doua cafenele: Grill & Roses si Buen Humor Cafe cu care colaboram in acest sens.

R.: Si despre ce neajunsuri ale cofetariilor clasice vorbeati si cum va ganditi sa le compensati prin conceptul dvs. de cofetarie online?

A.S.: O cofetarie clasica trebuie sa aiba in acelasi timp mult spatiu la dispozitie ca sa poata indeplini toate standardele igienico-sanitare pentru laboratorul propriu si trebuie să fie situata intr-o locatie foarte favorabila, intr-o zona dens populata, pentru a putea produce prajiturile și torturile pe stoc si a le vinde in limita termenelor de valabilitate.

In conditiile actuale, aceste locatii au devenit pentru majoritatea cofetariilor clasice de neplatit sau pur si simplu nerentabile. Pe de alta parte, dezvoltarea urbanistica a ultimelor decenii s-a facut in directia suburbii si orase satelit de lux. Cum sunt de exemplu Pipera, Corbeanca, Tunari, o parte din Bucureștii Noi, ma gandesc la zona Straulesti si bineinteles, la locatiile clasice Snagov, Gruiu, Izvorani.

In toate aceste zone avem de-a face cu o populatie cu putere mare de cumparare insa cu o densitate prea mica pentru magazinele clasice, de aceea sunt convinsa ca marketingul online si productia on demand vor avea mare succes in aceste zone.

Orice cofetarie clasica pe de alta parte trebuie sa produca, cum am zis si inainte, pe stoc si sa spere ca produsele se vor vinde in limita termenului de valabilitate. In consecinta, exista multe locuri unde ori nu gasiti la sfarsitul programului prajitura dorita pentru ca stocul s-a vandut si nu s-a mai produs de teama sa nu trebuiasca aruncate, ori gasiti prajituri vechi.

Cu ajutorul unui puternic soft integrat de gestiune a comenzilor, a aprovizionarilor si a livrarilor, noi reusim sa producem toate torturile si prajiturile noastre cu putin inainte ca ele sa plece la livrare si sa ajunga la client pe masa. Deci, nici nu se pune problema valabilitatii, prospetimii si a calitatii. Iar aceasta din urma, calitatea, este pentru noi aspectul cel mai important.

Vedeti, noi vrem sa dam un pic de dulceata, un pic de culoare vietii clientului si de aceea ne-am hotarat sa oferim cea mai buna calitate la nivel international. Din pacate, in prezent numai cofetariile din cadrul bucatariilor hotelurilor de 5 stele ofera această calitate.
De ce? Pentru ca acesti clienti ai hotelurilor de 5 stele sunt in general umblati prin lume si nu vor accepta niciodata un ecler scurs, o crema de vanilie fara vanilie, o crema de unt cu margarina de fapt, sau o glazura de ciocolata cu gust de soiolata - daca va aduceti aminte de gustul ciocolatei comuniste.
Noi am hotarat sa renuntam la toate surogatele, produsele contrafacute si de calitate joasa si sa folosim cele mai bune ingrediente, indiferent de unde trebuie sa le importam.
Astfel, importam icing din America, ciocolata din Belgia, pasta de zahar din Italia si asa mai departe, intrucat telul nostru este sa nu oferim decat cele mai gustoase prajituri.

R.: De ce Tort Design?

A.S.: Dupa parerea mea, din toata gama prajiturilor, tortul este cel care aduce cea mai multa bucurie intr-o casa. E drept, se intampla acest lucru si pentru ca tortul este o parte a unei ceremonii, a unei petreceri sau pur si simplu a unei seri frumoase cu prietenii.

Tortul este unul dintre punctele culminante ale oricarei petreceri si aici vrem noi sa aducem un plus de fericire in viata clientilor nostri.
Cu toate acestea, din pacate in tara noastra, torturile sunt tratate de cofetarii cu destula indiferenta si chiar neglijenta. Acesta este dezideratul nostru: sa aducem pe masa clientului un tort superb, astfel incat toata lumea sa ramana UAU!, iar acest UAU sa se repete atunci cand il degusta!
Vrem sa-si aduca aminte cu drag de gazda si de grija pe care a dovedit-o ea pentru oaspetii sai, servindu-le un tort atat de frumos si atat de gustos.

www.tortdesign.ro

Mai multe articole pe aceasta tema:
Tags | 


ADAUGA COMENTARIU

"Tort Design - for Gorgeous People"

captcha  = 



copyright © 2011 frumusele.ro | Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din orice pagina a site-ului frumusele.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al administratorului site-ului.