frumusele.ro > Termeni si Conditii frumusele.ro
logo frumusele.ro
facebook icon Facebook   |   Consiliere!   |   Contact

Aboneaza-te la NEWSLETTER!

Vrei sa primesti in fiecare saptamana pe email noutatile de pe frumusele.ro???


Aboneaza-te cu adresa ta de email si in fiecare miercuri vei primi articolele postate in ultima saptamana.

ABONEAZA-TE
Necesarul Zilnic de Calorii

Calculeaza-ti necesarul zilnic de calorii cu ajutorul sistemului BMR si personalizeaza-ti meniul in functie de rezultatul obtinut cu ajutorul calculatorului de calorii!


Valoarea RMB arată cantitatea minimă de energie necesară pentru a îndeplini in condiții normale funcțiile fiziologice esențiale ale organismului.

CALCULEAZA
 CONSILIERE !

Nu esti sigura de tinuta ta?

Vrei sa stii ce alta coafura ti s-ar potrivi?

Ai probleme cu silueta?

Ai nevoie de idei noi pentru manichiura ta?

Vrei doar o nota din partea noastra?

Scrie-ne ce sfaturi doresti si specialistele noastre iti vor raspunde imediat!

CONSILIERE

Sanatate

Frumusete

Moda si Stil

Divertisment


ReMedic.ro banner curatatcovoare.ro banner addox.ro schimb bannere


PARTENERINEWSLETTER

Vrei sa primesti saptamanal noutatile aparute pe frumusele.ro ? Te rugam sa introduci adresa ta de email:frumusele.ro - Termeni si Conditii

Conditii Generale
Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.
 1. UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.
  Symbol Mediasoft srl isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.
  Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
 2. Acest website, care poate fi accesat public la adresa www.frumusele.ro, este un produs al Symbol Mediasoft srl. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Symbol Mediasoft srl, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.
 3. Continutul www.frumusele.ro nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul www.frumusele.ro. Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat informatiile care au stat la baza informatiilor publicate in cadrul www.frumusele.ro sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu www.frumusele.ro.
 4. Echipa www.frumusele.ro face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, www.frumusele.ro si Symbol Mediasoft srl nu pot garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului www.frumusele.ro sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu www.frumusele.ro.
 5. Symbol Mediasoft srl si www.frumusele.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. www.frumusele.ro si Symbol Mediasoft srl nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de www.frumusele.ro.
  Symbol Mediasoft srl si www.frumusele.ro nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe www.frumusele.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Symbol Mediasoft srl sau www.frumusele.ro.
 6. Fiecare utilizator al www.frumusele.ro este de acord ca, la cererea Symbol Mediasoft srl, sa exonereze de raspundere www.frumusele.ro si Symbol Mediasoft srl pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

Proprietatea intelectuala

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca www.frumusele.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul www.frumusele.ro au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre Symbol Mediasoft srl si alte organizatii si persoane prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a Symbol Mediasoft srl si a altor organizatii sau persoane (dupa caz).

Continutul si designul www.frumusele.ro, precum si orice alt material avand legatura cu www.frumusele.ro trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin Symbol Mediasoft srl si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului www.frumusele.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea Symbol Mediasoft srl. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui www.frumusele.ro sau Symbol Mediasoft srl sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele www.frumusele.ro sau Symbol Mediasoft srl fara aprobarea scrisa prealabila a Symbol Mediasoft srl.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta www.frumusele.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre www.frumusele.ro sau Symbol Mediasoft srl, recunoasteti Symbol Mediasoft srl dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca:

 1. detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective;
 2. ca aceste informatii sau documente sunt adevarate;
 3. ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. Symbol Mediasoft srl si www.frumusele.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.Utilizarea continutului "www.frumusele.ro"

Este interzisa utilizarea www.frumusele.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul www.frumusele.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al www.frumusele.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul www.frumusele.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru www.frumusele.ro.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.frumusele.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Continutul www.frumusele.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a www.frumusele.ro:

 1. este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza www.frumusele.ro si nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
 2. permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre Symbol Mediasoft srl si www.frumusele.ro si publicate prin intermediul www.frumusele.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de Symbol Mediasoft srl si www.frumusele.ro. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
 3. nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului www.frumusele.ro. Fac exceptie cazurile in care Symbol Mediasoft srl acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati Symbol Mediasoft srl folosind informatiile afisate in pagina de contact.

Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul www.frumusele.ro sau sub numele www.frumusele.ro fara acceptul scris prealabil al Symbol Mediasoft srl, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea www.frumusele.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea www.frumusele.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al www.frumusele.ro catre terte parti.

Este interzisa utilizarea numelui www.frumusele.ro si a Symbol Mediasoft srl precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul www.frumusele.ro in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii Symbol Mediasoft srl sau www.frumusele.ro.

Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al Symbol Mediasoft srl.

Opiniile postate pe site-ul www.frumusele.ro/ in comentarii sau in orice alta forma generata exclusiv de utilizatori, nu pot atrage o masura sanctionatorie de ordin patrimonial sau penal, decat in anumite situatii expres limitate de lege si practica judiciara (ex: cazuri grave de genul amenintari directe, raspandirea cu rea intentie de informatii de natura a provoca modificari la bursa, instigare la violenta, folosirea de limbaj licentios, manifestari rasiste sau xenofobe etc).

Symbol Mediasoft srl, ca editor al site-ului www.frumusele.ro, nu va ingradi libertatea de opinie a utilizatorilor, insa isi asuma obligatia de a facilita si pozitia oficiala - obligatoriu publica - ale celor vizati in comentarii. Symbol Mediasoft srl nu va pune sub nicio forma la dispozitia solicitantilor datele personale ale utilizatorilor site-ului - nume reale, adrese de contact sau nr de telefon. Symbol Mediasoft srl este responsabila cu supravegherea si moderarea continutului generat de catre utilizatori cu unicul scop de a pastra conduita decenta a acestuia, de a-si proteja utilizatorii si de a mentine echilibrul comunicarii prin inlaturarea manifestarilor cu caracter ofensator.

Symbol Mediasoft srl isi rezerva dreptul de a-si informa abonatii, prin intermediul e-mailului, cu privire la alte produse apartinand Symbol Mediasoft srl, in conditiile respectarii politicii de confidentialitate a datelor.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.Politica de confidentialitate

La inregistrarea in site vi se vor cere anumite date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal. Sunteti singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe www.frumusele.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor si contului, veti fi anuntati la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului dumneavoastra. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase a unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive.

Formularul de profil al utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care doriti sa modificati sau sa completati datele pe care le-ati furnizat la crearea contului. Daca insa doriti sa renuntati la contul dumneavoastra complet si la orice facilitate de pe www.frumusele.ro va rugam sa ne contactati.

De asemenea, pentru personalizarea serviciilor oferite de www.frumusele.ro se inregistreaza automat, prin asa numitele cookie-uri, date privind vizita dumneavoastra pe site, cum ar fi adresa de IP de la care ati vizitat site-ul, lungimea vizitei, paginile vizitate etc. Odata colectate aceste date la intoarcerea pe site putem memora optiunile anterioare, oferindu-va un acces mult mai facil si mai direct la informatiile care va intereseaza. www.frumusele.ro dispune de metode tehnice care permit colectarea in cat mai mare siguranta a acestor date, insa trebuie sa stiti ca furnizarea datelor se face pe propria dumneavoastra raspundere. Exista browsere care nu accepta utilizarea de cookie-uri. www.frumusele.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru datele furnizate prin aceste browsere.

Prin crearea unui cont pe www.frumusele.ro, utilizatorii isi manifesta acordul expres de a primi notificari din partea www.frumusele.ro cu privire la noi facilitati si servicii lansate, materiale promotionale din partea unor terte companii, inlcusiv site-uri partenere. www.frumusele.ro si Symbol Mediasoft srl nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere, a continutului materialelor promotionale apartinand companiilor terte sau a politicilor lor de confidentialitate.

www.frumusele.ro face parte dintr-o retea de media interactiva, de aceea este posibil ca pe site sa existe, fara a se limita la acestea, inclusiv bannere sau concursuri, care sa apartina unor terte companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si www.frumusele.ro. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, dar www.frumusele.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidentialitate.


Symbol Mediasoft srl este operator de date cu caracter personal, inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal al ANSPDCP, sub nr. xxxx.


www.frumusele.ro si Symbol Mediasoft srl isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii de Utilizare a site-ului, conform cu acest document.

copyright © 2011 frumusele.ro | Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din orice pagina a site-ului frumusele.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al administratorului site-ului.